Kijklessen:

4x per schooljaar vindt er een kijkles plaats, waarbij u circa 15 minuten van de les binnen mag kijken. Wij lopen dan alle ouders langs om de vorderingen en bijzonderheden te bespreken. Hieronder vindt u een schema van de geplande kijklessen. Tussentijds kunt u ook altijd de vorderingen via We Score in zien en wanneer u tussendoor een vraag heeft, dan kunt u altijd een bericht sturen of tijdens het spelen even binnen lopen. Wij staan u graag te woord.

 

Praktijklessen en het afzwemfeestje:

Wanneer wij tijdens de reguliere lessen beoordelen dat uw kind er (bijna) aan toe is om af te zwemmen dan wordt uw kind uitgenodigd voor een praktijkles. In deze les oefent uw kind samen met een groep andere kinderen het examenprogramma voor het betreffende diploma. De instructrices staan bij deze les op de kant en zijn niet in het water. Wij bekijken in deze les of uw kind ook bekwaam is om alle oefeningen te doen als hij/zij niet in zijn/haar vertrouwde groepje zit en wanneer de instructrices op de kant staan. Kinderen moeten zich immers in verschillende situaties kunnen redden. De kinderen brengen bij deze les de aangeleerde vaardigheden in de praktijk : praktijkles. Voordat uw kind mag afzwemmen voor diploma A moet hij/zij minimaal aan 1 praktijkles hebben deelgenomen. Het kan echter ook zijn dat uw kind vaker voor de praktijklessen wordt uitgenodigd als hij/zij in de afzwemgroep zit. 
Wanneer uw kind aan alle eisen van het betreffende diploma voldoet, mag hij/zij afzwemmen en wordt dan uitgenodigd voor het afzwemfeestje. Onderstaand treft u de data van de afzwemfeestjes.
Het afzwemfeestje vindt altijd plaats in ons eigen zwembad.
 

                                  
Rooster Kijklessen, Proeflessen en Afzwemfeestjes seizoen 2022-2023: 

 

Kijklessen 2022:

 

 

Maandag 14 november
t/m zaterdag 19 november
 

Zaterdag 8 juli 
t/m vrijdag 14 juli
Bij deze les mogen ouders tevens meezwemmen

Maandag 6 februari
t/m zaterdag 11 februari

 

Maandag 17 april
t/m zaterdag 22 april

 

 

Afzwemfeestjes 2022:

 

 

Zondag 2 oktober

Zondag 13 november

Zondag 18 december

Afzwemfeestjes 2023:

Zondag 12 februari

Zondag 2 april

Zondag 4 juni

Zondag 16 juli

 


 

 
 

 

Kerkstraat 36 - 5175 BB - Loon op Zand - 06 42901188 - zwemschoolvital@outlook.com