WIE ZIJN WIJ

Zwemschool Vital is een zwemschool waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. We werken in kleine groepjes en hebben zodoende oog voor elk kind en staat de individuele ontwikkeling centraal. 
Door de hoge kwaliteit van onze lessen en de relatief korte duur tot aan de diploma's is zwemschool Vital een begrip in de wijde omgeving van Loon op Zand en staan wij al sinds jaar en dag hoog aangeschreven.

Onze zwemschool heeft de Licentie Erkend Zwemintituut Internationale Zwemdiploma's van ENVOZ. Hiermee voldoen wij aan de hierbij behorende hoge standaard, welke garant staat voor kwaliteit.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit zes ervaren, enthousiaste en gedreven instructrices. Wij zijn een klein, hecht team en kunnen zodoende alle lijntjes kort houden. Regelmatig worden de voortgang en de bijzonderheden van de leerlingen doorgesproken. Iedere instructrice heeft van begin tot eind haar eigen lesgroepen, zodat de kinderen zo veel mogelijk te maken hebben met een vast gezicht. Bij afwezigheid wordt de vervanging intern geregeld, waardoor er altijd een intructrice is die volgens onze unieke werkwijze les geeft en op de hoogte is van de voortgang en bijzonderheden van de kinderen. Om onze hoge kwaliteit te waarborgen, nemen wij elk jaar deel aan een bijscholing, passend bij onze behoefte. Zodoende zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven wij scherp om tot nieuwe inzichten te komen

 

 

 

NAOMI BOUMAN
Instructrice

Hoihoi!

Ik ben Naomi, geboren in 1999 en woon in Loon op Zand. Al geruime tijd (sinds 2015) werk ik bij zwemschool Vital als allround medewerker en vanaf 2018 begeleid ik mijn eigen groepjes als instructrice. Mijn vaste werkdagen zijn donderdag en zaterdag. Wellicht zien we elkaar snel!

 

 

CLAUDIA GEUX
Instructrice/Examinator

 Hallo!

 Ik ben Claudia, geboren in 1989. Samen met mijn man en onze 3 zoons wonen wij in   Tilburg. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Zwemschool Vital, mijn vaste dagen zijn   dinsdag, woensdag en vrijdag. Van kleins af aan ben ik een echte waterrat en mijn   pedgogische achtergrond maakt mijn expertise als instructrice compleet.

 

 

                                                     INGEBORG SNOEIJS                                                                            
                                                              Instructrice

Hoihoi! 

Mijn naam is Ingeborg, ik woon in Loon op Zand samen met mijn man en 2 zoontjes. Sinds 2014 werk ik in combinatie met ander werk bij Vital. Ik ben begonnen als ondersteunend personeel, maar ben daarna al snel doorgegroeid als allround medewerker en instructrice. Op dit moment geef ik alleen vast op dinsdagavond les en in dien nodig val ik op andere dagen in. Momenteel is dat de woensdagavond.
Wie weet tot snel!

 

 

                                 LOES THEUNEN 
                                               Instructrice

 Hee!

 Ik ben Loes, geboren in 2005 en woon in Loon op Zand. Toen ik zelf vroeger op 
 zwemles zat heb ik mijn ABC en Zwemvaardigheid diploma's ook bij Zwemschool
 Vital gehaald. Dat maakt het nu extra leuk om hier nu zelf instructrice te zijn.
 Mijn vaste dagen zijn maandag, vrijdag en zaterdagochtend.

 

 

 

 

 

KIM VAN DEN BOER
Eigenaar/Instructrice/Examinator

Hey!

Ik ben Kim van den Boer, geboren en getogen in Loon op Zand. Sinds mijn 18de ben ik werkzaam als instructrice bij Zwemschool Vital, dat is inmiddels al weer ruim 20 jaar. Om mezelf verder te verdiepen in het lesgegeven en de pedagogiek van kinderen heb ik de Pabo afgerond en heb ik geruime tijd naast het verzorgen van zwemlessen ook op de basisschool les gegeven. Sinds 2016 ben ik de eigenaar van Zwemschool Vital. Op maandag en dinsdag verzorg ik zwemlessen, daarnaast ben ik ook op de andere dagen met regelmaat in de zwemschool aanwezig. Op dit moment geef ik ook tijdelijk lessen op woemsdag en vrijdag.
 

 

                                      KAYLEIGH VAN ZUTPHEN
                                                              Instructrice

 Ik ben Kayleigh, geboren in 2006 en woon in Sprang Capelle. Vroeger heb ik zelf
 mijn diploma's ook bij Vital gehaald en heb daar nog steeds veel plezier van.
 Ik vond het dan ook erg leuk toen ik in juni 2022 als instructice voor Zwemschool Vital
 aan de slag mocht. Mijn vaste dag is zaterdag.
 Tot snel!

 

 

Kerkstraat 36 - 5175 BB - Loon op Zand - 06 42901188 - zwemschoolvital@outlook.com