WIE ZIJN WIJ

Zwemschool Vital is een zwemschool waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. We werken in kleine groepjes en hebben zodoende oog voor elk kind en staat de individuele ontwikkeling centraal. 
Door de hoge kwaliteit van onze lessen en de relatief korte duur tot aan de diploma's is zwemschool Vital een begrip in de wijde omgeving van Loon op Zand en staan wij al sinds jaar en dag hoog aangeschreven.

Onze zwemschool heeft de Licentie Erkend Zwemintituut Internationale Zwemdiploma's van ENVOZ. Hiermee voldoen wij aan de hierbij behorende hoge standaard, welke garant staat voor kwaliteit.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit vier ervaren, enthousiaste en gedreven instructrices. Wij zijn een klein, hecht team en kunnen zodoende alle lijntjes kort houden. Regelmatig worden de voortgang en de bijzonderheden van de leerlingen doorgesproken. Iedere instructrice heeft van begin tot eind haar eigen lesgroepen, zodat de kinderen zo veel mogelijk te maken hebben met een vast gezicht. Bij afwezigheid wordt de vervanging intern geregeld, waardoor er altijd een intructrice is die volgens onze unieke werkwijze les geeft en op de hoogte is van de voortgang en bijzonderheden van de kinderen. Om onze hoge kwaliteit te waarborgen, nemen wij elk jaar deel aan een bijscholing, passend bij onze behoefte. Zodoende zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijven wij scherp om tot nieuwe inzichten te komen.

 

SANNE VAN WANROOIJ
Instructrice

 Hee!

 Mijn naam is Sanne van Wanrooij, ik ben geboren in 1999 en woon in Rijen. In 2015   heb ik bij zwemschool Vital al een ondersteunende functie gehad en sinds 2018 ben ik   werkzaam als instructrice. Mijn vaste dagen zijn woensdag en zaterdag.

 

 

 

NAOMI BOUMAN
Instructrice

Hoihoi!

Ik ben Naomi, geboren in 1999 en woon in Loon op Zand. Al geruime tijd (sinds 2015) werk ik bij zemschool Vital als allround medewerker en vanaf 2018 ben ik daarnaast ook instructrice geworden. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en zaterdag. Wellicht zien we elkaar snel!

 

 

CLAUDIA GEUX
Instructrice/Examinator

 Hallo!

 Ik ben Claudia, geboren in 1989. Samen met mijn man en onze 3 zoons wonen wij in   Tilburg. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Zwemschool Vital, mijn vaste dagen zijn   dinsdag, woensdag en vrijdag. Van kleins af aan ben ik een echte waterrat en mijn   pedgogische achtergrond maakt mijn expertise als instructrice compleet.

 

 

KIM VAN DEN BOER
Eigenaar/Instructrice/Examinator

Hey!

Ik ben Kim van den Boer, geboren en getogen in Loon op Zand. Sinds mijn 18de ben ik werkzaam als instructrice bij Zwemschool Vital, dat is inmiddels al weer ruim 20 jaar. Om mezelf verder te verdiepen in het lesgegeven en de pedagogiek van kinderen heb ik de Pabo afgerond en heb ik geruime tijd naast het verzorgen van zwemlessen ook op de basisschool les gegeven. Sinds 2016 ben ik de eigenaar van Zwemschool Vital. Op maandag, donderdag en vrijdag geef ik zwemles, daarnaast ben ik ook op de andere dagen met regelmaat in de zwemschool aanwezig.

 

 

Kerkstraat 36 - 5175 BB - Loon op Zand - 0416-361374